top of page
IMG_5429.jpeg
IMG_5316.jpeg

Welkom in de werk- en vergaderruimte van Anders-leven in het prachtige Heuvelland!

Stel je voor: een plek waar de natuur je inspiratie voedt en de rustgevende omgeving je creativiteit stimuleert.

De ruimte is meer dan zomaar een plek om te werken of vergaderen. Het is een oase van rust, omringd door de akkers van het landelijke Heuvelland. 

Stap binnen in de comfortabele indoor ruimte, waar natuurlijk licht door grote ramen naar binnen stroomt en een gevoel van sereniteit creëert.

De authentieke inrichting biedt een uitnodigende omgeving waar je kunt werken, brainstormen of vergaderen met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Maar waarom zou je je beperken tot de binnenruimte als je ook kunt genieten van de prachtige landelijke tuin?

De outdoor ruimte is perfect voor momenten van ontspanning en verfrissing. Neem een pauze en laad jezelf op te midden van groen, met de natuur op de achtergrond. Deze natuurlijke omgeving zal je energie verjongen en je productiviteit een boost geven.

De ruimte is ideaal voor zowel individuele professionals als teams die op zoek zijn naar een unieke werk- en vergaderervaring.

 

Of je nu een belangrijke presentatie wilt geven, een strategische sessie wilt houden of gewoon geconcentreerd wilt werken in een rustige omgeving, Anders-leven bied de perfecte setting.

 

Ik zorg voor alle details, zodat jij je kunt focussen op je werk. Geniet van snelle internetverbinding, moderne technologie en een mezelf die altijd klaarstaat om aan jouw behoeften te voldoen.

 

Of je nu een kopje verse koffie nodig hebt of assistentie bij het opzetten van je presentatie, Ik ben er om je te ondersteunen.

Welkom in de anders-leven ruimte voor werk en vergaderingen - waar de natuurlijke omgeving, de landelijke tuin en het comfort van binnen en buiten samenkomen.

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page