top of page

🌟 Ontdek het Ultieme Anders-Leven JAAR traject! 🌟

 Ben jij klaar om een buitengewoon leven te leiden, waarbij je in harmonie bent met de natuur, rust en welzijn omarmt, en jezelf volledig kunt ontplooien? 

Dan is het Anders-Leven JAAR traject jouw sleutel tot een leven vol verrijking, transformatie en exclusieve voordelen! 

✨ Als VIP-lid krijg je toegang tot een wereld van ongeëvenaarde mogelijkheden, met workshops en 1 op 1 sessies die je diep verbinden met jouw authentieke zelf. 

🌟 Maar dat is nog niet alles! Als VIP-lid krijg je ook exclusieve privileges en voordelen die je Anders-Leven ervaring naar een hoger niveau tillen. 

✨ Je krijgt voorrang bij het reserveren van workshops en privé sessies, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje in de meest gewilde sessies. 

💫 En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je een op jouw leven afgestemde begeleiding, tips en exclusieve inzichten van experts om je Anders-Leven reis verder te verdiepen. 

Het Anders-Leven JAAR traject is een toegewijde stap naar het verwezenlijken van jouw dromen, het omarmen van authentiek zijn en het vinden van vreugde in imperfectie. 

Klaar om jouw leven te transformeren en jezelf te verwennen met de voordelen van een VIP-lidmaatschap? Mis deze unieke kans niet! 

Sluit je vandaag nog aan bij het Anders-Leven JAAR traject en ervaar een leven dat gekenmerkt wordt door rust, groei en de kracht van verbinding! 

All-in

Anders-Leven ☘️ JAAR traject

€ 599,00

599

Elke maand

👉 Onbeperkt toegang tot alle workshops en 1 op 1 sessies

12 maanden geldig

We gaan samen één jaar op pad - 1 op 1 begeleiding

Toegang tot alle groepen workshops en 1 op 1 sessies

Persoonlijke begeleiding en support door Dirk

Ik maak jouw persoonlijk Anders-Leven traject

Energetische begeleiding via Reiki op afstand

Naast alle workshops 12 videocalls

bottom of page