top of page

Zijn we dan echt zo bang?Zijn we bang om met onze natuurlijke intelligentie te werken, en de vraag daaruit vloeiend, kunnen we onze natuurlijke intelligentie hoe dan ook nog voelen? 


In een wereld van AI, een opleiding en studie aanbod waar je het bos door de bomen niet meer ziet, zitten we onze antwoorden almaar elders te zoeken, terwijl we zo bang zijn om het geheim van onszelf te omarmen. 


Angst om wie we echt zijn tegen te komen, onszelf in de ogen te moeten kijken. Liever blijven we weglopen en zoeken naar iets wat we niet gaan vinden omdat we het buiten onszelf gaan zoeken. 


Buiten jezelf vind je geen antwoorden, geen rust, geen zekerheden, geen job die echt bij je past. 


We negeren de signalen van onze grootste raadgever, ons lichaam. 


We worstelen ons door pijn, angst en een leven dat niet bij ons past. Je verliest kostbare tijd. Ondanks je angsten en twijfels, ligt de sleutel tot verandering binnen handbereik. Het begint allemaal met de moed om naar binnen te kijken en de confrontatie aan te gaan met jezelf.Door je natuurlijke intelligentie te omarmen, kan je een pad van zelfontdekking en groei bewandelen. Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen, om te luisteren naar je innerlijke stem en te vertrouwen op je intuïtie. Laat me je helpen de uitdaging aan te gaan om je ware kracht te vinden en te leven. 


Samen kunnen we onze angsten overwinnen en een leven creëren dat echt bij je past. 


Durf jezelf te zijn, durf te stralen, en laat je licht schijnen in de wereld. Want jij, beste lezer, bent krachtig, moedig en meer dan genoeg. ✨

Worstel je met angst, pijn, onzekerheden en een leven dat niet bij je past? Neem dan contact op - ik bied je een virtuele koffie en mijn volledige aandacht aan.
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page