top of page

Mijn kruispunt van zelfontdekking 🙏

Bijgewerkt op: 13 dec. 2023

De innerlijke Healer die Ik jarenlang negeerde.Er was een moment in mijn leven dat ik op een kruispunt stond, omgeven door schaduwen van angst, onzekerheid en zelfbedrog. 


Elke dag voelde als een zware last, mijn ziel gevangen in pijn, zowel fysiek als mentaal. Mijn ware zelf was bedekt onder een masker dat ik droeg om anderen te behagen.De echo van woorden zoals "het welzijn van anderen steeds boven dat van mezelf stellen," "Héél veel worden ingeslikt," en de pijnlijke bekentenis "Ik ben precies mezelf niet," weergalmde als een treurig lied in mijn gedachten. "Alles gaat zijn gangetje," mompelde ik, terwijl ik verstrikt raakte in de knoop van mijn eigen bestaan.Op dat kruispunt hoorde ik mijn innerlijke Reiki healer die al jaren aanwezig was, fluisterend vanuit de diepten van mijn ziel. 


Maar ik had die steeds aan de kant geschoven, de roep naar zelfheling niet willen horen. Bang voor de confrontatie met mijn eigen innerlijke waarheid, negeerde ik mijn eigen helende kracht. Maar zoals het universum het wilde, gaf ik eindelijk toe. Ik opende de deur voor mijn innerlijke healer die geduldig op mijn had gewacht. 


Samen begonnen we aan een reis van zelfontdekking en transformatie. Het was geen snelle oplossing, maar een diepgaande verschuiving in mijn perspectief.De vragen die mijn innerlijke healer me stelde, raakten een snaar die ik lang had genegeerd. 🍀Wat als ik mezelf op de eerste plaats zou zetten? 


🍀Hoe zou het zijn om die innerlijke strijd te doorbreken en mijn ware zelf te omarmen?


🍀Leef ik het leven zoals ik werkelijk ben?


🍀Waarom ben ik bang om mij klein te houden?Langzaam verdween de zware last. 


🍀Ik ontdekte de kracht om balans te vinden tussen het welzijn van anderen en dat van mezelf. 


🍀Het inslikken van mijn gevoelens stopte, en ik leerde mijn stem te laten horen. 


🍀Mijn ware zelf, lang begraven onder lagen van angst en perfectionisme, kwam eindelijk tevoorschijn.


🍀Het was geen ontwijken meer, maar een omarming van mijn eigen innerlijke genezer. 


Op dat kruispunt ontvouwde zich mijn nieuw pad, doordrenkt met mijn passie en talenten. De knoop in mijn ziel begon te ontwarren, en ik voelde me vrijer en gelukkiger dan ooit tevoren.Herken je je hierin? Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een leven dat beter resoneert met wie je werkelijk bent, stuur me dan een bericht. 


👉Laten we samen jouw pad naar welzijn bewandelen!145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page