top of page

Het ontwarren van PIJN 😩

Bijgewerkt op: 6 jan.🌐 De relatie tussen onderdrukte emoties en pijn onthult zich vaak in een holistisch licht, waarin de verbinding tussen geest en lichaam centraal staat.💃 Deze complexe dans van innerlijke gevoelens en fysieke sensaties komt vooral tot uiting in de levens van degenen die angsten koesteren, onzeker zijn, perfectionisme najagen, en worstelen met lichamelijke en geestelijke pijn.
Ze leven vaak niet hun ware zelf, zijn verstrikt in een job die niet bij hen past, en gebruiken zinnen als "het welzijn van anderen steeds boven dat van mezelf stellen," "Héél veel woorden worden ingeslikt," "Ik ben precies mezelf niet," en de beruchte mantra "alles gaat zijn gangetje."🍀Voor deze groep, die diep verlangt naar meer harmonie, innerlijke rust, en een betere levenskwaliteit, is het cruciaal om de relatie tussen onderdrukte emoties en pijn te begrijpen.


✅ Het erkennen van deze verbinding opent de deur naar energetische oplossingen die verschillende vormen aannemen.


Deze oplossingen richten zich op het bevrijden van vastgehouden emotionele energieën, die vaak een substantiële rol spelen in het ontstaan van fysieke pijn.Als je voelt dat je vastzit in een patroon van onderdrukte emoties en de daarmee gepaard gaande pijn, is het tijd om deze cyclus te doorbreken.Laten me je helpen bij het ontwarren van jouw knoop, 🪢 zodat je jouw ware zelf kunt omarmen en een pad kunt bewandelen dat werkelijk bij je past.


Laat de zoektocht naar harmonie en innerlijke rust beginnen voor een leven met een betere kwaliteit.👉 Heb jij ergens pijn? Deel het met me.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page