top of page

Een Blueprint Wandeling🌳

Een boswandeling is nog rustgevender dan je waarschijnlijk denkt. Je zenuwstelsel en de rest van je lichaam zijn je namelijk ontzettend dankbaar wanneer je in het bos bent. Maak jij vaak een blueprint wandeling?

Ontdekkingstocht naar Zelfinzicht in de Natuur 🍀

Stel je voor: je omringt jezelf met de rustgevende geluiden van de natuur, voelt de frisse lucht op je gezicht en laat je voeten de weg leiden over zachte bospaden. Deze solo wandeling is echter meer dan alleen een fysieke activiteit; het is een reis naar zelfinzicht, een moment om te reflecteren en diep in je eigen binnenwereld te duiken. Welkom bij de Blueprint Wandeling, waar elke stap een kans biedt om jezelf beter te begrijpen.Waarom een Blueprint Wandeling?

Als gedreven vrouwelijke ondernemer, middenin je hectische leven, kan het soms een uitdaging zijn om tijd voor jezelf te vinden. Een solo wandeling in de natuur biedt niet alleen een fysieke ontsnapping, maar opent ook de deur naar innerlijke ontdekking. Het is een moment van zelfreflectie, weg van de ruis van het dagelijks leven, waarin je vragen kunt stellen aan jezelf en op zoek kunt gaan naar diepere antwoorden.


Wat brengt het je?

 1. Rust en Ontspanning: De natuur heeft de kracht om de geest te kalmeren en stress te verminderen. Tijdens een Blueprint Wandeling kun je loskomen van de drukte en ruimte creëren voor innerlijke rust.

 2. Zelfreflectie: Vragen stellen aan jezelf tijdens de wandeling opent de deur naar zelfreflectie. Wat zijn je diepste verlangens? Waar liggen je passies? Welke stappen kun je zetten om dichter bij je authentieke zelf te komen?

 3. Verbinding met de Natuur: De natuur is een krachtige spiegel voor onze eigen groei. Observeren hoe bomen groeien, bloemen bloeien en seizoenen veranderen, kan inspiratie bieden voor onze eigen levenscycli en transformatie.

Wat kun je leren?

 1. Zelfbewustzijn: Door vragen te stellen en bewust te wandelen, vergroot je je zelfbewustzijn. Je ontdekt welke overtuigingen je beperken en welke je kracht geven.

 2. Prioriteiten stellen: De rustige omgeving van de natuur maakt het gemakkelijker om je prioriteiten te overdenken. Welke aspecten van je leven zijn werkelijk belangrijk voor jou?

 3. Innerlijke Kracht: Een Blueprint Wandeling kan je herinneren aan je innerlijke kracht. Je leert dat, ongeacht de uitdagingen, je de capaciteit hebt om te groeien en te evolueren.


Hoe begin je aan een Blueprint Wandeling?

 1. Kies een Natuurlijke Omgeving: Zoek een rustige plek in de natuur, zoals een bos, park of langs het water. Vermijd afleidingen zoals telefoons en andere elektronica.

 2. Stel Doelgerichte Vragen: Overweeg vragen zoals: Wie ben ik werkelijk? Wat wil ik bereiken? Wat zijn mijn diepste verlangens?

 3. Observeer en Luister: Laat je zintuigen openstaan. Observeer de omgeving, luister naar de geluiden en voel de aanraking van de natuur.

 4. Neem de Tijd voor Stilte: Laat momenten van stilte toe om de antwoorden van binnenuit te laten opkomen.

Een Blueprint Wandeling is geen sprint, maar eerder een ontspannen reis. Neem de tijd om te ademen, te voelen en te ervaren. Elke stap brengt je dichter bij zelfinzicht en helpt je een levende, evoluerende blauwdruk van jezelf te creëren. Durf de reis aan te gaan en ontdek de kracht van vragen stellen aan jezelf in de omhelzing van de natuur.


Hoe ik Jou kan Helpen bij het Terugvinden van Jouw Authentieke Zelf.

In de drukte van het ondernemerschap en het jongleren met diverse verantwoordelijkheden, kan het gemakkelijk zijn om jezelf te verliezen. Maar maak je geen zorgen, want ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis naar het herontdekken van jouw authentieke ware zelf.


Een Verhelderende Opluchting:

Samen zullen we de puzzelstukjes van jouw leven onderzoeken en op hun plaats laten vallen. Het proces is als het openen van een venster naar jouw diepste innerlijke wereld. Je zult ontdekken dat jouw authentieke zelf al die tijd daar was, wachtend om te worden herkend en omarmd.


Hoe Ik het Aanpak:


 1. Zelfreflectie en Zelfontdekking: We zullen de tijd nemen voor gerichte zelfreflectie, waarbij we de vragen stellen die er echt toe doen. Dit opent de deur naar zelfontdekking, waar jouw ware zelf naar voren komt.

 2. Persoonlijke Begeleiding: Mijn rol als jouw gids is om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Samen zullen we obstakels overwinnen en de weg vrijmaken voor groei en zelfacceptatie.

 3. Praktische Tools voor Verandering: Ik bied praktische tools en technieken die je in je dagelijks leven kunt integreren. Dit helpt je niet alleen bij het herkennen van patronen, maar ook bij het nemen van concrete stappen naar positieve verandering.


Het Resultaat:

Wanneer je jouw authentieke zelf terugvindt, ervaar je een verhelderende opluchting. Het leven wordt lichter en helderder omdat je in lijn komt met jouw ware passies en verlangens. De energie die je besteedde aan het voldoen aan externe verwachtingen, zal nu worden omgezet in het volgen van jouw innerlijke kompas.


De Belofte:

Samen zullen we een reis maken naar een plek waar authenticiteit wordt omarmd, waar je leeft in overeenstemming met wie je werkelijk bent. Het zal een verademing zijn om de last van verwachtingen en maskers af te werpen, en om te omarmen wie je werkelijk bent.

Ben je klaar voor deze opwindende reis? De sleutel tot jouw authentieke zelf ligt binnen handbereik, en ik ben hier om je te helpen deze deur te openen. Laat ons samen de verhelderende opluchting ontdekken die komt wanneer je thuiskomt bij jezelf. 🌟💖


Met warme groet Dirk,

Jou Energetisch manifestatie coach.


Wil je eens kennismaken? Dan bied ik je graag een virtuele koffie aan. Ondertussen ik kan naar je verhaal luisteren en bekijken we samen hoe ik je kan helpen.


29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page